Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Роджър Лий Хейдън ще кара за Kawasaki през новия сезон в световния шампионат по Супербайк.

1554 прочита 11.01.2010 0Коментара Добави коментар asphaltandrubber.com

По-малкият брат на бившия шампион от MotoGP Ники Хейдън през новия сезон ще се състезава в Супербайк за отбора на Pedercini. Pedercini е сателитен отбор на Kawasaki и представлява най-сериозния останал ангажимент на Зелените в значими състезателни форуми. Подписът на Роджър Лий Хейдън в подкрепа усилията на Kawasaki във втората по престиж мотоциклетна надпревара не е случаен. Той кара Kawasaki ZX-6R в AMA Суперспорт сериите и поради тази причина няма да е много далеч от "свои води", но това предстои да се провери, защото не е за пренебрегване и факта, че от три години с Kawasaki досега, пилотът е прекарал значителна част от тях, лекувайки травми заради честите си падания. Любопитно е как американецът ще се справя със ZX-10R, когато е поставен под напрежение.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio