Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Сензационно Aprilia заема третото място в генералното класиране на рали Дакар след деветия етап.

1627 прочита 11.01.2010 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com

Чилиецът Франсиско Лопез с Aprilia RXV 4.5 Dakar изненадващо заема третото място в генералното класиране при мотоциклетите във втората визита на рали Дакар на южноамериканския континет.

Изглежда участието на мотоциклета в ралито на Фараоните, което традиционно предхожда Дакар, през последните две години, както и познаването на терена от страна на чилийския пилот си казват своето. Франсиско Лопез дори спечели петия етап от ралито - все пак то се провежда в задния му двор - между Фиамбала и Копиапо. Това е първа победа за незаводски отбор тази година и също дебютен успех за самия мотоциклет на Aprilia. 

След деветия етап от програмата на рали Дакар 2010 чилиецът все още удържа третото си място с минимална преднина пред португалеца Хелдер Родригес, а в същото време само 03:50 минути го делят от втория Пал Андерс Улевалсетер. Убедителен лидер е Сирил Депре с KTM.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio