Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Сирил Депре с KTM е победителят в тазгодишното издание на рали Дакар при мотоциклетистите.

1706 прочита 17.01.2010 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

Френският ендурист и двукратен победител в рали Дакар от 2005 и 2007 година е победителят при двуколесните и в издание 2010 на надпреварата. Той спечели третия си Дакар с общо време 51:10:37 часа и убедителна преднина от 01:02:52 часа спрямо втория в подреждането - норвежецът Пал Андерс Улевалсетер, също с KTM. Трети сензационно се нареди чилийският пилот Франсиско Лопез с Aprilia. Следващите две места заеха пилотите на Yamaha Хелдер Родригез и Давид Фретине. Това идва да покаже, че предварителните прогнози за труден Дакар за KTM, след промяната в правилата при мотоциклетите, са били основателни, независимо от победата на австрийците в лицето на Депре.

Крайни победители в другите класове са: Маркос Патронели (ATV), Карлос Сайнц (автомобили) и Владимир Чагин (камиони).

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio