Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

След повече от половин век отсъствие легендарната италианска марка Lambretta се завръща на състезателната сцена.

1585 прочита 04.02.2010 0Коментара Добави коментар fasterandfaster.net

Позабравеното име на компанията се свързва освен с вече сигурното връщане по пистите, но и с подготвянето на изцяло нова серия скутери и, вероятно, мотоциклети. Именно малките двуколесни направиха марката световно известна в годините непосредствено след Втората световна война, а през 50-те Lambretta натрупа и значителна спортна слава. Сега, след над половин век отсъствие, италианската марка ще щурмува състезателната сцена наново. Lambretta Reparto Corse, както се нарича състезателното звено на компанията, ще участва в 125-кубиковия клас на световния шампионат по мотоциклетизъм, считано от тази година. Lambretta Reparto Corse ще оперира от централата си в Болоня, Италия.

Въвличането на компанията във водовъртежа на състезателния свят е част от стремежа за усъвършенстване на нейната очаквана продукция, заради която, явно, се прави всичко.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio