Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Представиха новата Yamaha YZR-M1 на Сепанг.

2311 прочита 04.02.2010 0Коментара Добави коментар asphaltandrubber.com

Новият състезателен мотоциклет на FIAT-Yamaha Team, с който Валентино Роси ще преследва осмата си титла в MotoGP, вчера - 03.02. - беше официално представен на пистата Сепанг, Малайзия. Водеща роля в събитието имаха двамата пилоти на отбора Роси и Лоренсо, които ревностно ще бранят имиджа на марката, докато програмата на компанията за участие в най-престижната мотоциклетна надпревара остава приоритетна, поне засега. Въпреки изключително лошите финансови резултати на Yamaha за 2009 година, в шампионския отбор не личат промени, породени от кризата, но може би точно липсата на новости е въпросното негативно отражение.

Всичко настрана - YZR-M1 изглежда зашеметяващо. По думите на Доктора върху мотоциклета се е работило главно за подобряване на стабилността и сцеплението, както и за изцеждането на още няколко допълнителни конски сили от агрегата, същевременно запазвайки неговата надеждност.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio