Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

RIZLA ще продължи да подкрепя заводския отбор на Suzuki в MotoGP поне още две години.

1861 прочита 07.02.2010 0Коментара Добави коментар bikesportnews.com

Напук на слуховете отпреди една година, че RIZLA може да оттегли подкрепата си за Suzuki и така да постави под въпрос участието на производителя в MotoGP, сега идва новината за удължаване на сътрудничеството между двете страни с още две години. Така емблематичната светло синя окраска на сузукитата в шампионата ще се запази най-малко до края на 2011 година. Отборът пък ще продължи да се води като RIZLA Suzuki, а съществуването му е поставено извън съмнение, каквото имаше преди началото на последния сезон в MotoGP, последвайки оттеглянето на друг производител от Голямата четворка - Kawasaki.

В резултат на този своеобразен вот на доверие от страна на RIZLA към Suzuki Racing отборният шеф Пол Денинг изрази задоволството си и нарасналата мотивация да се постигнат по-добри резултати през сезон 2010.

Пилоти на RIZLA Suzuki тази година ще са ветеранът Лорис Капироси и дебютантът в Кралския клас Алваро Баутиста.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio