Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Абу Даби може да приеме кръг от MotoGP през 2013 година.

2112 прочита 15.03.2010 0Коментара Добави коментар asphaltandrubber.com

Чисто новата писта Яс Марина в Абу Даби, ОАЕ се готви да приеме кръг от най-престижната мотоциклатна надпревара, след като вече бе домакин на Формула 1 през миналата година. Вероятно това ще се случи не по-рано от 2013-та, понеже съоръжението трябва да се пригоди към изискванията на Dorna, като на първо място организацията трябва да одобри визитата на мотоциклетния керван в емирството.

Лично босът на MotoGP Кармело Езпалета посети Яс Марина през 2009-та, а във връзка с намеренията на шейховете от Абу Даби да видят най-добрите мотоциклетисти да се състезават на тяхното „бижу", проектантът на пистата - Херман Тилке - ще подготви предложения за преустройство, така че да се отговори на всички претенции, които Dorna може да предяви.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio