Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Два дни до първото мотоциклетно изложение в България.

1709 прочита 17.03.2010 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

В петък - 19.03.2010 г. - българското мотоциклетно съсловие ще обърне поглед, поне за три дни, към Пловдив и Международното Феър Мото Шоу, което ще се проведе там в рамките на идните петък, събота и неделя. Мероприятието се организира от Международен панаир - Пловдив.

Първото по рода си, за България, изложение ще срещне родни и чуждестранни представители на бранша с нас - мотоциклетисти, мото фенове и ентусиасти. Освен мотоциклети, скутери, АТВ и бъгита ще можем да огледаме какво още се предлага като защитна екипировка, резервни части, аксесоари, консумативи и дори тунинг. Оборудването за специализирани сервизи също няма да е пренебрегнато и ще има своето място сред изложбените щандове. Съпътстваща шоу програма на известни стънт пилоти пък ще развлича посетителите допълнително.

Откриването на изложението е насрочено за 11:30 часа в петъчния 19-ти март. Пълна програма на Международното Феър Мото Шоу може да намерите тук. Списък на изложителите има тук, а всичко останало трябва да се види на живо. Много нови контакти трябва да се осъществят и нови приятелства да се създадат.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio