Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

И Варна откри мото сезон 2010. Урааа!

1842 прочита 10.04.2010 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

Мотоциклетният сезон беше официално открит и във Варна на знаменитата дата 10 април 2010 година. В дух на задружие и нетърпеливост за мото подвизи започна отброяването на благоприятните за езда месеци преди есенният студ отново да започне да жили безпощадно.

По традиция сборен пунк беше "Цирковата площадка". Освен нашите, много атрактивни машини пристигнаха и от добричко, а и не само. Стотици моторджии, скутеристи и придружаващата ги свита запълниха къде що имаше празно място, което не си личи по преждевременно направените ни снимки. Всеки размени по приказка с някой познат, едни мотори бяха осветени от свещеник, а други от светкавиците на множество фотоапарати. Кметът на Варна, г-н Кирил Йорданов, също уважи ритуала и отправи своя поздрав към събралите се. Ние му върнахме жеста малко след това по този начин.

Последва обиколка на града, която се превърна в празник за пешеходците по варненските улици и в не чак толкова голям празник за водачите на автомобили, които, този път насила, трябваше да се съобразят с нас, отстъпвайки ни пътя по предначертания маршрут. Извинения за тях и сърдечни поздрави за всички хора, които се насладиха на преминаващото мотоциклетно шествие.

Впоследствие мото колоната се отправи в посока Камчия (къмпинг "Нептун"), където организацията продължи по план.

Нека всички да се насладим на един дълъг и безавариен сезон! 

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio