Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Българи триумфират във втория кръг на Източноевропейския шампионат по мотокрос.

1779 прочита 12.04.2010 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net чрез Зорница Буковска

Вчера (11.04.) в Македония се проведе вторият кръг от Източноевропейския шампионат по мотокрос. 

27 български състезатели застанаха на старта в Гевгелия и с отличното си представяне окупираха челните места в класирането.  След едногодишно отсъствие Николай Куманов с Honda се завърна на трасето и спечели битката в първия манш в клас МХ1, но заради лека контузия предпочете да не стартира във втория. В клас МХ2 златото грабна Николай Колев със Suzuki, а среброто бе за друг български състезател Тодор Тотев с Honda. При 85 сс мотоциклети победител стана Майкъл Иванов, а при най-малките Валентин Матеев завърши втори в клас 65 сс, следван от Кристиян Петков - и тримата с КТМ. В клас АТВ златото грабна Николен Кушев с Yamaha.

Така България поведе в класирането по нации на Източноевропейския шампионат, чийто трети кръг ще се състои в Молдова на 17 април.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio