Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Нов соло модел допълва гамата на Ural.

3580 прочита 16.04.2010 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com

В Ирбитския Мотоциклетен Завод (ИМЗ) вече се произвежда най-новият модел с марката Ural. Това е соло моделът Ural ST, който ще прави компания на Ural Solo, Retro Solo и Wolf в двуколесната част от мотоциклетното портфолио на фирмата. Както знаем колекцията на руснаците е съставена преобладаващо от мотори с кош.

Появата на Ural ST не е неочаквана. Неговият прототип ни беше разкрит още преди половин година, даже повече, но всъщност да се говори за прототип, когато става дума за руската мотоциклетна продукция, е пресилено. Единствената съществена промяна по машината, в сравнение с предварителната й версия - звучи по-уместно от "прототип" в случая - намира изражение в гумите, с които е обута тя. Сега те са с по-дълбок грайфер и шарка, пригодена за оф-роуд подвизи. Сред другите новости са опцията за избор на седалка - единична или стандартната двойна, позната от моделите с кош. Последното нововъведение при пуска на ST са четирите налични цвята - червено, зелено, черно и бежово.

Цената на най-новия Ural тепърва ще се изясни.   

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio