Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Harley-Davidson отново на печалба.

2329 прочита 23.04.2010 0Коментара Добави коментар asphaltandrubber.com

Harley-Davidson обявиха, че първото тримесечие на 2010-та е донесло на компанията $68.7 милиона печалба. За сравнение, през последната четвърт на миналата година американският мотоциклетен производител от Милуоки регистрира $218 милиона загуби и завърши 2009-та на минус $55 милиона. Все пак резултатът на Harley за първото тримесечие от тази година е с около 18% по-слаб от резултата за същия период преди дванадесет месеца.

Подобреното финансово състояние на компанията се обяснява главно с големите вътрешни преструктурирания, въздържането от неналожителни разходи и, навярно, пренасочване на капитали от вече несъществуващата парична яма Buell.

Изглежда нещата за Harley-Davidson бавно започват да се подобрят, каквито са признаците за икономиката и в глобален мащаб.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio