Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Все още няма подписи по случая "Стоунър в Honda, Роси в Ducati".

1649 прочита 16.05.2010 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com

По последна информация не е вярно, че Кейси Стоунър, световният шампион с Ducati за 2007 година, е сложил подписа си под договор, който ще го направи пилот на Repsol Honda през следващия сезон в MotoGP. Следователно не е вярно и другото твърдение, че Валентино Роси е вероятният нов съотборник на Ники Хейдън в отбора на Ducati Marlboro.

При всички положения тези слухове тепърва ще се засилят през идните месеци. Смята се, че Доктора има срок за размисъл по въпроса до състезанието в Италия (Муджело) на 6-ти юни, когато трябва да реши как ще продължи кариерата си. От друга страна, върви мълвата, че Стоунър е недоволен от подкрепата вътре в сегашния си отбор и затова е готов на промяна. 

Докато, според нас, има умерена доза реалистичност относно евентуален трансфер на австралийския пилот в посока Honda, то едва ли Роси ще премине към сънародниците си от Ducati, освен може би, ако не спечели титлата и през настоящия сезон.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio