Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Polaris Industries, производителят на американските круизъри Victory, ще се мести в Мексико.

2934 прочита 22.05.2010 0Коментара Добави коментар thekneeslider.com
Само броени дни след тръгването на слуха за евентуално преместване на Harley-Davidson, втори представител на машиностроителната индустрия от щата Уисконсин заявява същото намерение. Polaris Industries, както е известно, произвежда моторни шейни, ATV-та и мотоциклети, като последните се разпространяват под марката Victory.

Всъщност, тук, за разлика от случая с Harley, имаме категорично взето решение - Polaris Industries затварят фабриката си в Оцеола, Уисконсин и ще преместят производствените си мощности от нея в новостроящ се завод близо до Монтерей, Мексико. Той се очаква да започне пълноценна работа най-късно до средата на 2011 година. Независимо от този ход компанията остава изцяло американска собственост и засега ще запази останалите си две фабрики на родна почва - в Росо, Минесота и тази в Спирит Лейк, Айова. В рамките на започналата вътрешна реорганизация те ще бъдат подобрени.
 
Негативите са за щата Уисконсин, който губи около 1000 работни места с емиграцията на Polaris в топло Мексико.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio