Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

"Protect 486" - защитна броня за скутери.

1984 прочита 05.06.2010 0Коментара Добави коментар topspeed.com

Наречена "Protect 486", новата система лесно се монтира към шасито на скутера, а след разгръщането си предпазва малкото двуколесно от слънцето, дъжда и дори от крадци. Всеки опит да се проникне отвъд бронята ще задейства монтираната към нея аларма.

Дизайнът на "Protect 486" е вдъхновен от изгледа на броните на бойците армадило, познати от епохата на гладиаторските борби в Римската империя. Създател на практичната, оцветена в оранжево, броня за скутери е испанецът Марк Граел Балве. Минусите на иновативната концепция са очевидни - загрозява. Все пак скутеристите високо ценът техните "скъпоценни" и може би мнозина от тях ще се примирят с неизбежния страничен ефект.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio