Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Валентино Роси със счупен крак, аут за 2 месеца.

2178 прочита 05.06.2010 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

Деветкратният световен шампион по мотоциклетизъм падна тежко след хайсайд по време на днешната втора свободна тренировъчна сесия на пистата Муджело, Италия. Вследствие на това Валентино Роси получи болезнена контузия. След инцидента той беше моментално откаран от хеликоптер, за да му се окаже специална помощ. По-късно, от болницата във Флоренция, където беше настанен пилота съобщиха, че има счупен пищял и Доктора със сигурност пропуска остатъка от състезателния уикенд. По-лошото е, че обичайното време за лекуване на подобни травми е 2-3 месеца, а това сериозно застрашава защитата на титлата, към която се стремеше световният номер едно при мотоциклетистите.

Роси ще пропусне участие за първи път от 1996 година, когато започна кариерата му в най-ниския клас и той не завърши в пет от състезанията през сезона.

Без Доктора в колоната няма да е толкова интересно, затова, а и защото е всеобщ любимец, му желаем бързо и успешно възстановяване.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio