Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

BMW Motorrad с 21% ръст в продажбите.

1675 прочита 12.06.2010 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

Мотоциклетното подразделение на немския автомобилен концерн BMW отчете 21% ръст в продажбите на двуколесни за първите пет месеца от годината, в сравнение със същия период за 2009-та. Взети са предвид регистрираните продажби на BMW Motorrad на целокупния световен пазар.

Ръстът само за месец май възлиза на 19,3%, а най-голям дял от общите продажби за петмесечието се пада на моделите от обновената приключенска серия R1200GS - около една трета. Ръст се наблюдава и в търсенето на моделите от сериите F и K, и особено в това на радикалния супербайк на компанията - S1000RR, от който са реализирани 5236 единици за отчетния период.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio