Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Стар немски производител на мотоциклети се връща в бизнеса със съвсем нов модел.

2288 прочита 19.06.2010 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com

Horex - доста стар прозиводител на мотоциклети от Германия - представи модела VR6, който олицетворява възраждането на компанията и връщането й в бизнеса с двуколесни. Horex VR6 е 1200-кубиков "нейкид" мотоциклет, задвижван от двигател собствено производство на възродената компания. Той е V-образен, шестцилиндров (с 15 градуса наклон между тях), има по три клапана на цилиндър и е оборудван с турбокомпресор, изсмукващ 197 к.с. мощност от него. Агрегатът е толкова масивен, че заедно с иначе несолидната постановка на шасито дава общо тегло на мотоциклета от 240 кг. Цената на машината също е подобаваща - 20 000 евро. Най-интересното около този интересен мотоциклет обаче е, че при създаването му Horex имат за технически партньор VW, които вече поредна година най-различни слухове свързват с мотоциклетната индустрия.

Horex VR6 трябва да влезе в продажба първо в Гремания, Австрия и Швейцария през следващата година, но от компанията-производител вече са заявили намерението си скоро след това да покрият по-гололяма част от Европа и Северна Америка.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio