Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Сете се върна на пистата.

1598 прочита 01.11.2008 0Коментара Добави коментар motogp.com
Бившият вицешампион от надпреварата в Кралския клас на MotoGP – испанецът Сете Гибернау – се завърна на пистата след над двегодишно отсъствие. Това се случи на предварителните тестове преди състезанието за голямата награда на Валенсия, последен кръг от тазгодишния шампионат в MotoGP. Сете яхна специално подготвено Onde 2000 Ducati Desmosedici GP8 и завъртя няколко обиколки, като най-доброто му време спря хронометъра на 1’34.451. След това 35-годишният Гибернау заяви: „Толкова се вълнувам, че се връщам отново на състезателната писта. Минаха цели 3 години от последното ми състезание във Валенсия, което е голям пропуск, но аз се насладих неимоверно”... Горе-долу по същото време се разкри информацията, че бившият пилот на Дукати е пред сключване на договор със старите си работодатели да кара петата им машина в шампионата през следващата година.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio