Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Роси в Ducati, замества го Спийз, а Repsol Honda със Стоунър, Педроса и Довициозо от догодина.

2596 прочита 02.07.2010 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

Сензационни новини разпространи MCN, основаващи се на отдавна циркулиращи слухове в стана на пилотите от MotoGP. Те гласят, че сделката по преминаването на Валентино Роси в Ducati вече е сключена за 12 милиона британски паунда. Мястото на Доктора в отбора на Fiat Yamaha се спряга за американеца Бен Спийз. Промените са за сезон 2011.

В същото време титулярният пилот на Ducati Marlboro Team - Кейси Стоунър - ще премине в редиците на Repsol Honda, които подготвят истински "дрийм тийм" за догодина - Стоунър, Педроса и Довициозо. Спекулира се, че трансферът на австралиеца възлиза на 5 милиона британски паунда. За да осигурят необходимият трети мотоциклет от Honda подготвят спонсорски договор с Red Bull, които ще застанат наравно с Repsol зад заводския отбор на японците.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio