Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Triumph потвърдиха, че очакваният модел Adventure ще е с нов трицилиндров двигател.

2207 прочита 23.08.2010 0Коментара Добави коментар motorcyclemonthly.co.uk

Двете разновидности - шосейна и оф-роуд - на Triumph Adventure ще разполагат с нов трицилиндров двигател, разработен специално за очаквания да дебютира по-късно през годината мотоциклет. Новият агрегат продължава традицията на британците да залагат на трицилиндровата конфигурация на двигателите, само че този път ходът на буталото ще бъде по-дълъг от обичайното. Практически това ще намира отражение в по-подходящо за този тип мотоциклети разпределение на мощността. Контролът върху газта също благоприятства, а това е ключов способ за управление на двуколесно в оф-роуд условия. Въпреки издължените цилиндри агрегатът ще има компактни размери, което е друг отличителен белег на трицилиндровите профили.

На 1-ви септември ще бъдат разкрити подробности и около шасито на Triumph Adventure. Можете да следите разбулването на информацията около многоочакваното ендуро на www.triumphadventure.com.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio