Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

2009 – последната година за Ninja 500 и Vulkan 500?

1591 прочита 01.11.2008 0Коментара Добави коментар totalmotorcycle.com

В електронното пространство плъзна слухът, че 2009 година ще бележи края на два от емблематичните модели на Кавазаки - Ninja 500 и Vulkan 500. По непотвърдена информация източник на слуха са някои северноамерикански дилъри на марката, които е нормално да разполагат с такива сведения и това дава известна доза достоверност на мълвата за „лебедовата песен" на двата споменати модела. Не е ясно как ще бъде запълнена празнината, която би се отворила в диапазона от 250сс до 750сс, особено сред „Вулканите", но не само. От Кавазаки, естествено, не се очаква никаква светлина по въпроса, поне докато има непродадени бройки от Ninja 500 и Vulkan 500 в шоурумовете на техните дистрибутори. Такава е обичайната политика в бизнеса. Дали слуха ще се потвърди, на този етап можем единствено да гадаем.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio