Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

2011 година: превръщането на един круизър в това, което е Honda Shadow RS.

1720 прочита 05.09.2010 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com

Honda представиха мотоциклетната си линия за 2011 година, в която едно от най-интересните нови (тук отварям скоба, за да спомена липсващите кавички) предложения е моделът Shadow RS. Действително това е същият онзи познат круизър, със същото това име, спечелил множество моторджийски сърца за каузата на Honda, само че претърпял няколко неголеми, но все пак значителни промени.

При Shadow RS стъпенките и съпътстващите ги командни органи са разположени по-централно в сравнение с предишното му круизър-превъплъщение, а освен това е намалена височината на кормилото. Накуп дори само тези промени са достатъчни, за да превърнат един най-стандартен круизър в просто стандартен мотоциклет, конкуриращ се с британската модерна класика и еталон в класа си Triumph Bonneville. Много умел ход на инженерите на Honda, защото точно в този клас досега липсваше утвърден японски представител, какъвто гордо прокламира, че е Shadow RS. С нанесените корекции по геометрията на стария Shadow Honda практически впряга познатите му качества - преди всичко издръжливост и отлична цена - в една малко по-различна концепция за стандартен модел с класическо излъчване. Ретро визията се допълва по чудесен начин от цветовата триада бяло-червено-синьо и старата емблема на марката с разперените крила, красяща резервоара на новия главен конкурент на Triumph Bonneville. За да сме напълно честни обаче трябва да изложим и факта, че британският мотоциклет води трансформирания круизър от Япония по почти всички технически показатели.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio