Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Смърт в Moto2: Шоя Томизава от Technomag-CIP почина днес на 19-годишна възраст.

2012 прочита 05.09.2010 0Коментара Добави коментар bikesportnews.com

Младият японски пилот на отбора Technomag-CIP, състезаващ се в Moto2, почина днес.

Причина за фаталния изход са контузиите на Томизава, получени при падане по време на днешната надпревара на пистата Мизано. При инцидента Томизава е претърпял черепни, торакални (на гръдния кош) и коремни травми, които са наложили поставянето му под действието на машина за командно дишане. За да се осигури правилната работа на животоподдържаща система, при транспортирането на пострадалия пилот от медицинския център на пистата до болницата в Ричоне не е бил използван хеликоптер. Вместо това Томизава е бил транспортиран с линейка, придружаван от двама лекари. За съжаление, въпреки всички положени усилия младежът не е успял да се пребори с контузиите си и земният му път е завършил в 14:20 местно време. Нека почива в мир!

В инцидента с Шоя Томизава бяха замесени още Алекс де Анджелис и британецът Скот Рединг, но и двамате се отърваха само с леки наранявания.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio