Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Отново в британски ръце - Norton се завръщат през 2009.

1654 прочита 01.11.2008 0Коментара Добави коментар nortonmotorcycles.com
Октомври месец беляза сключването на една от най-значимите сделки в мотоциклетния свят. Norton – бележитата марка мотоциклети - отново е британска собственост след дълъг период на американско притежание. Британският бизнесмен Стюарт Гарнър се разписа срещу мултимилионна сума в паундове, за да се сдобие с правата върху търговските марки Norton, Manx, Atlas, Commando и Dominator плюс развойната дейност, свързана с тях. Новата фабрика на Norton ще бъде разположена край Донингтън Парк. Вече се работи с пълна пара по подготовката на Norton Commando 961 SS за дебют през 2009. Над 100-годишната компания, основана от Джеймс Лансдаун Нортън изглежда ще бъде върната към живот. 

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio