Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

W800 ще наследи стария W650 в каталога на Kawasaki за 2011-та.

2465 прочита 06.10.2010 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com

По всичко личи, че 2011-та ще е силна за Kawasaki, че това ще е тяхната година, най-накрая. За това намеква едно от новите им предложения - ретро моделът W800. Той е подобрена и уголемена, поне откъм кубици, версия на стария W650. С повишения работен обем на двигателя кавазакито се превръща в истинска заплаха за Triumph и тяхната серия от модерни класики. И ако обновеният японски мотоциклет не претендира за оригиналност или особена практичност, то вече се изказват мнения, че W800 ще е един по-добре направен Bonneville. Много изтънчен намек към конкуренцията.

Както предшественикът му, така и W800 вероятно ще се окаже популярен заради лесната персонализация, на която може да бъде подлаган. Дори и да не се прибягва до това обаче ретро стилът му с лекота би пренесъл всеки в края на 60-те години, когато мотоциклетите са били истински мотоциклети, жените - истински жени, а всичко останало е било без значение. 

Kawasaki W800 няма да се продава в Северна Америка по предварителна информация, но в Европа вече може доволно да потриваме ръце. Очакването надали ще е дълго. А ако и цената бъде "точно" определена, то ще си е цял подарък.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio