Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Kawasaki пускат "облечена" версия на Z1000... Z1000S.

2832 прочита 06.10.2010 1Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com


Прясно изтеклата информация, гарнирана с няколко изображения (най-качественото, от които виждате тук) на въпросния Z1000S, издава намеренията на Kawasaki да освежат нейкид модела Z1000 като го "облекат" подобаващо в пластмаса. В техническо отношение разлики между двете машини едва ли ще има, или ако има, те няма да са значителни, съдейки по обичайните практики на големите производители. Може би спортната версия ще се отличи с няколко килограма повече на кантара заради добавените обтекатели и дотам.

Лично на мен решението да се постъпи по този начин с вече съществуващ, наложен на пазара модел като Z1000, чиито най-силни дни обаче са отминали, е напълно оправдано. Резултатът е един доста цивилизовано изглеждащ, но все пак агресивен мотоциклет с различно излъчване, при това по-приятно излъчване, най-малкото в моите очи. 

Галерия

| 15.03.2011 | Gynclyday
Трябва да проверя:)

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio