Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Triumph Tiger 800... най-накрая

1942 прочита 16.10.2010 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com

Новият и толкова загадъчен ендуро модел на Triumph, който досега беше известен под името Adventure, вече е напълно разкрит, като Tiger 800. Снимката, която виждате е единствената изтекла досега, даваща достатъчно ясна представа как изглежда наследникът на модела Tiger. Композицията на шасито напомня доста на BMW F800GS, докато фарът две-в-едно е по-близък, не еднакъв, със стилистиката на фаровете при новото Super Tenere.

Показаният мотоциклет е ендуро ориентираната версия на тигъра - XC - с 21-инчовото предно колело със спици, характерната дълбока следа на гумите и малко повечето защита за двигателя. По-културната шосейна спецификация на Tiger 800 ще е с 19-инчово колело отпред и гуми за асфалт, разбира се, но двигателят и при двете версии ще е мутиралият от 675 до 800 куб. см агрегат на Triumph Daytona. Мокрото тегло на приключенския мотоциклет няма да надвишава 200 кг, което е много добър, отличен показател за такъв тип двуколесни. 

Както всички останали модели от каталога на британския производител, новото им предложение също ще се възползва от познатия широк набор аксесоари за персонализация - ауспух Arrow примерно, неизменно присъстващ в списъка аксесоари към повечето модели на Triumph, и много други.

Повече информация, когато е налична.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio