Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

BMW показаха новия G650GS

2822 прочита 31.10.2010 0Коментара Добави коментар asphaltandrubber.com

Познат ли ви е този поглед? Да, няма как да се сбърка. Това е поредното кривогледо двуколесно отроче на BMW. Още едно дете, което само родната му майка би нарекла "хубаво" и то с ясното съзнание, че истината е някъде на 180 градуса. При все това фейслифт на старата версия беше необходим след пускането й на пазара през 2008 година и независимо от хмм... този дизайн на фара, моделът наистина изглежда освежен. Иначе в техническо отношение новият G650GS е същия като стария, само че сега двигателят му вече се прави в Германия вместо в Китай.

И понеже новият модел е същия като този преди него, а той, от своя страна, беше пълно копие на F650GS от 2000 година, то става очевидно, че баварската компания не си дава много зор, просто скривайки старото съдържание - същата рама, същия двигател, окачването, спирачките и всичко останало - под нова опаковка. Може би са се надявали шантавия фар да отвлече вниманието на публиката. Със сигурност обаче този трик ще сработи за пореден път, защото днес хората избират опаковки, а не съдържание и маркетинговите специалисти на баварците го знаят отлично.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio