Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

KTM с нов състезателен модел за рали Дакар

1861 прочита 07.11.2010 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com

KTM не се отказват от каузата "Дакар" дори след изглеждащата като целенасочена атака срещу тях в популярния рали формат опреди година и половина. След наложените ограничения по отношение максималния допустим капацитет на двигателите австрийците сега излизат насреща с модела 450 Rally, създаден единствено за състезания в рали-рейдове като Дакар и най-вече конкретно в Дакар.

Хром-молибденовата рама на мотоциклета е от trellis тип, докато пластмасовият резервоар служи като субрама. Двигателят е едноцилиндров, четиритактов, с неизвестни все още показатели за мощност и въртящ момент. Шасито на 450 Rally е с типичен за предназначението му висок щит. Височината на седалката пък е цели 980 мм, а клиренсът - 320 мм. Цената на състезателната машина е 29 300 знака от единната европейска валута (без ДДС).

Мотоциклетът официално е в производство от октомври месец. Навярно това ще е и бъдещият победител при двуколесните в предстоящото издание на рали Дакар.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio