Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

BMW и Concept C Super Scooter с претенции в скутер сегмента

3524 прочита 15.01.2011 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

Неотдавна BMW Motorrad заявиха претенциите си да навлязат в скутер сегмента като направо щурмуват върха със своята все още доста незавършена тогава концепция, наречена Concept C Super Scooter. Това, което преди малко повече от половин година беше известно само като компютърно изображение на поредната любопитна догадка на графичния дизайнер Обердан Беци, вече е почти завършен проект с цели три версии - две бензинови и една електрическа. Колкото до разликите между действителния дизайн на концептуалния скутер и предложения от Беци, то те са достатъчно големи, за да се дистанцира BMW от евентуални обвинения в неоригиналност.

Сред малкото известни технически детайли около Concept C Super Scooter са, че двете бензинови версии ще се задвижват от редови двуцилиндров двигател с работен обем, който директно ще постави скутера на върха в сегмента. Скоростната кутия пък ще е от типа CVT, а всичко останало предстои да се разбере.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio