Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Определение за "първична мощност" - FGR Midalu 2500 V6

1867 прочита 20.01.2011 0Коментара Добави коментар Димо Димитров

Финансираният от чешкото правителство мотоциклетен производител FGR, след шест години усилена работа, вдигна завесата пред първия си готов модел – Midalu 2500 V6. В основата на нейкид мотоциклета е 2,5-литров, V6 двигател с 240 к.с. първична мощност. Агрегатът е изцяло нов, дело на чешките инженери, чийто разход на гориво трябва да е в рамките 6-7л/100км. Внушителният външен вид на FGR Midalu и бруталното му безпощадно излъчване са подчертани от шестте, почти вертикални, изпускателни тръби. Множество алуминиеви елементи, на свой ред, компенсират килограми от масивното туловище на мотоциклета. За направата на седалката и резервоара пък са използвани въглеродни влакна, за да се намали допълнително теглото на машината. Крайният резултат е 270 кг.

През първата година на производство FGR ще сглобят само шест броя от Midalu 2500 V6. Цената му се очаква да е съответстваща на огромната мощ, която се крие в него.

Благодарности на Димо за подсказването. 

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio