Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Zero Motorcycles: модели 2011

2250 прочита 09.02.2011 0Коментара Добави коментар Димо Димитров

Калифорнийската фирма Zero Motorcycles представи моделната си гама за 2011 година. Промени по външността има, но по-интересни са промените в техническо отношение. Най-значимо сред нововъведенията е, че машините могат да бъдат допълнени с опция за бързо зареждане.

Допълнителната функция позволява технологичното време за възобновяване на електрическата енергия на батериите да се съкрати почти наполовина спрямо стандартната версия без тази екстра. Зареждането може да се извършва на станциите за обществено ползване J1772 (северноамерикански стандарт за куплунзите за зареждане на електромобили), които общините монтират по паркоместата в градовете.

Направени са и подобрения по окачването и спирачките, като са заменени някои елементи, които според потребителите силно напомнят велосипедни части. Главното предаване е с назъбен ремък с оглед на по-лесната експлоатация.

При моделите S и DS са добавени обтекатели зад предното колело и пред арматурното табло. Zero Motorcycles обявиха, че ендуро моделите им за 2011 година  X и MX ще бъдат допълнително оборудвани така, че да подлежат на регистрация.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio