Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Продават Vincent Black Prince на повече от 1 млн. км

1904 прочита 12.02.2011 0Коментара Добави коментар Димо Димитров

Vincent Black Prince от 1955 година ще бъде предложен на търг в Англия от първия си и единствен собственик. Стюарт Дженкинсън, който купил мотоциклета нов, към днешна дата е навъртял с него 1 161 468 км (721 703 мили) или средно по 21 000 км годишно. Благодарение на своя собственик, за 56-годишния си живот мотоциклетът е бил в Хърватия, Босна, Албания, Македония, Чехословакия, Черна Гора, Франция, Португалия, Норвегия, Финландия, Швеция, Унгария и над 40 пъти в Гърция.

Въпреки трите му основни ремонта и това, че не е напълно оригинален, несъмнено забележителният му пробег и богата история ще се сторят интересни на евентуалните купувачи. Предполага се, че цената му ще достигне между 35 000 и 40 000 британски лири.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio