Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

MV Agusta показа Brutale 920

2861 прочита 08.03.2011 0Коментара Добави коментар Димо Димитров

MV Agusta представи Brutale 920 за 2011 година. Централно място в последната версия на небезизвестния нейкид заема новия четирицилиндров двигател. Мощността му е 129 к.с., а кривата на въртящия момент е плавна и в голам диапазон от честоти. За впръскването и запалването се грижи управляващ блок Magneti Marelli 5SM. Благодарение на него, водача може да избира между два типа поведение на двигателя- нормален и спортен. Цилиндровият блок е нов и е с 73 мм диаметър на цилиндъра, а хода на буталото е 55 мм. Направени са подобрения по балансиращия вал, мазилната и охладителната уредби. Електрическата система се захранва от генератор с маслено охлаждане.

Желанието на MV Agusta е Brutale 920 да бъде съчетание между лекота, компактност и мощност, което да доставя удоволствие от ездата дори при ежедневната борба със задръстванията. Промените в дизайна са насочени предимно към комфорта на водача и неговия спътник. Седалката е монолитна , разположена е по-ниско и е наклонена спрямо предишните версии. Окачването е по-меко, което допринася за плавната и комфортна езда. Отзад то е еднораменно с регулируем амортисьор Sachs, a отпред - обърната телескопична вилка Marzocchi с диаметър 50 мм. Цена… малко под 12 000 евро.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio