Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Husqvarna с нов двигател за бъдещия си шосеен модел

3711 прочита 18.05.2011 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

Компанията Husqvarna е приключила с разработването на новия двигател, който ще задвижва първия им шосеен мотоциклет. Последният се очаква да дебютира през ноември, в рамките на тазгодишното издание на EICMA. По неофициални данни въпросният шосеен мотоциклет вече се тества интензивно в подготовка на премиерата си.

Новият двигател на притежавания от BMW Motorrad бивш шведски мотоциклетен производител е изграден върху платформата на агрегата, използван в модела F800 на баварците. Инженерите на Husqvarna само са доразвили двуцилиндровия паралелен двигател от F800, повишавайки работния му обем до малко над 900 куб. см и в същото време добавяйки все още неизвестен брой конски сили към неговата мощност. В подобренията, естествено, се чете почеркът на BMW Motorrad, които активно участват в процеса по репозициониране на подопечната си марката на световния мотоциклетен пазар. Едновременно с това немците се опитват да изградят нов имидж на известната с оф-роуд мотоциклетите си Husqvarna от миналото.

Със сигурност ни очакват интересни премиери през есента на 2011-та. 

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio