Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

WSBK в Русия през 2012 година

3134 прочита 23.05.2011 0Коментара Добави коментар asphaltandrubber.com

Русия ще приеме кръг от световния шампионат по Супербайк през 2012 година, след като Паоло Фламини от Infront Motor Sports, която държи телевизионните права за надпреварата, и Александър Яхнич от Yakhnich Motorsport - руската страна инициатор на идеята - сключиха партньорско споразумение, целящо организиране на състезание от календара на WSBK в най-голямата страна в света. 

Споразумението дава на Yakhnich Motorsport всички телевизионни права върху съответния кръг от шампионата, който в замяна на това те ще трябва да организират. Допълнителни детайли не се съобщават към момента, но е известно, че Русия има поне няколко готови варианта за писти, никоя от които обаче не е одобрена от FIM за подобен висок ранг прояви. Във всички случаи руснаците ги чака доста работа преди керванът на WSBK да стъпи на тяхна земя.   

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio