Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Стари травми тормозят Джон Хопкинс.

2369 прочита 27.11.2008 0Коментара Добави коментар bikesportnews.com
Първият пилот на Kawasaki Racing Team Джон Хопкинс продължава да бъде преследван от контузията в левия крак, която получи в Асен през миналия сезон. Там Хопърът падна тежко и нарани коляното и глезена си. Въпреки последвалата операция изглежда не всичко е наред с крака на американеца. При изпитанията на пистата Филип Айлънд тази седмица пилотът отново се оплака от болки в крака. Във вторник (25.11.) Хопкинс навъртя 76 тестови обиколки, по времето на които металната пластина, поставена в глезена му, непрестанно се е триела в сухожилията, причинявайки подуване. Според него това е и причината да не се намира в оптимална форма към момента.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio