Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Харли-Дейвидсън XR1200 вече на всички пазари.

2719 прочита 03.12.2008 0Коментара Добави коментар motorcyclistonline.com
XR1200 е новият мощен хот род на компанията от Милуоки, първоначално проектиран за европейския пазар и дебютирал на същия през месец април 2008 година. Големият интерес и повече от възторженото приемане на модела при пускането му в продажба на Стария континент накара Харли да преразгледат първоначалната си маркетингова стратегия за модела. В САЩ почитателите на марката с месеци настойчиво отправяха своите искания XR1200 да бъде представен и в тамошните шоурумове. Сега това става реалност, след като официално беше съобщена новината за бъдещото разпространение на хитовия мотоциклет на всички пазари.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio