Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Валентино Роси с 12-то място на рали Великобритания.

1836 прочита 10.12.2008 0Коментара Добави коментар motogp.com
Световният шампион от MotoGP Валентино Роси се класира 12-ти на рали Великобритания, кръг от Световния рали шампионат (WRC). Докторът и неговият навигатор Карлос Касина взеха участие в ралито с автомобил Форд Фокус, спонсориран от Stobart. Дуото беше особено бързо във втори и трети ден от съзтезателния уикенд. Крайното 12-то място е огромен успех за мотоциклетния ас, който освен всичко друго взе реванш за нелепото си ранно отпадане по време на същото рали миналата година. Върховото постижение на Роси от опитите му в WRC остава 11-тото място на рали Нова Зеландия през 2006 година. Независимо, че той не подобри този си личен успех, след края на надпреварата Докторът изяви безкрайно задоволство от своя екип и от безгрешно подготвената кола.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio