Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Главният дизайнер на MV Augusta се оттегля в края на годината.

1876 прочита 14.12.2008 0Коментара Добави коментар thekneeslider.com
Масимо Тамбурини, прочутият главен дизайнер на италианската марка за луксозни спортни мотоциклети обяви, че ще се оттегли от поста си на 31.12.2008 г. Повече от 13 години дизайнерът оглавява отдела за проучване и развитие в компанията MV Augusta, която само преди няколко месеца беше закупена от Harley-Davidson и се превърна в техен европейски филиал. През тези години Тамбурини спомогна името MV Augusta да се превърне в синоним на безупречно качество, луксозен спортен стил и престижно излъчване. Благодарение на неговия талант бяха създадени много красиви мотоциклети с марките на MV Augusa и Cagiva, в това число и легендарния F4. Като главна причина да вземе трудното решение Тамбурини изтъква желанието си да се посвети на своите интереси извън полето на мотоциклетния дизайн.

MV Augusta F4 Tamburini

MV Augusta F4 Tamburini

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio