Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Условия за ползване

1. Текстови материали от съдържанието на Сайта

Авторските права на всички материали, публикувани в e-motocafe.net, освен тези с посочен друг информационен източник, са притежание на едноименното Електронно издание. Писмените материали, подписани от друг, външен за Изданието автор, са публикувани с Неговото изрично съгласие за това и са само за лично ползване. Използването или копирането на даден текстови материал от съдържанието на Сайта се допуска само при условие, че се посочи източника и се добави линк към e-motocafe.net. Всеки опит за неправомерно копиране и/или използване е строго забрнен и се наказва съгласно законите на Република България.

2. Графичен дизайн на Сайта

Изграденото графично оформление на Интернет страницата e-motocafe.net е интелектуална собственост на едноименното Електронно издание. Всеки опит за неправомерно копиране и/или използване на един или повече елементи от цялостния графичен дизайн на Сайта, без изричното писмено съгласие на Изданието, е строго забранен и се наказва съгласно законите на Република България.

3. Реклама в Сайта и рекламни банери

e-motocafe.net не носи отговорност за достоверността на информацията, съдържаща се в рекламните банери, поместени на едноименната Интернет страница. Отговорност за достоверността на публикуваната реклама се носи от рекламодателя.

4. Други

Електронното издание e-motocafe.net не носи отговорност за:

  • всякакви загуби или последствия, произлезли от използването или от невъзможното използване на информация от едноименната Интернет страница;
  • загуби и последствия във вид на пропуснати ползи;
  • срив на информационната система.

5. Промени в Условията за ползване

e-motocafe.net си запазва правото да променя настоящите условия без предварително да известява потребителите. Новите Условия за ползване влизат в сила от момента на тяхното публикуване в Сайта. Сигнали за каквито и да е нарушения на горните Условия за ползване сe приемат на office@e-motocafe.net

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio