Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

За е-motocafe

» e-motocafe.net е киберсписание на мотоциклетна тематика. В него ще намерите информация за почти всичко от света на две колела. Фокусът на онлайн изданието пада преди всичко върху пропагандиране ценностите на световната мотоциклетна култура и спомагане за формирането на българска такава чрез информационно обогатяване на неговите читатели.

» Целта, която сме си поставили е да Ви предлагаме ексклузивни новини от мотоциклетните спорт и индустрия с предимно авторски текст, както и много статии в набор от различни рубрики, където особено държим на образователния и развлекателния елемент. Ето кратко представяне на рубриките от съдържанието на сайта:

· [Представяне] - в общия случай тук разглеждаме в детайли конкретни модели мотоциклети - нови и стари. Ще откриете също подробна техническа спецификация за всеки представен мотоциклет/скутер/ATV.

· [Прототипи] - името на тази рубрика недвусмислено подсказва нейното съдържание. В нея ще Ви запознаваме с най-любопитните мотоциклетни концепции.

· [За начинаещи] - може би най-ценната ни рубрика. Статиите в нея са посветени на теми, засягащи най-вече по-неопитните мотоциклетисти, но не само. След успешното завършване на курс за правоуправление на мотоциклет и придобиването на книжка със съответната категория всеки се превръща в нищо повече от водач А-категория. Ние преследваме друго понятие - моторджия. Това вече е състояние на духа, което се изгражда през целия житейски път на водача А-категория, и в този процес на изграждане се опитваме да помагаме с рубриката „За начинаещи". Звучи амбициозно, така е.

· [Шлемовеи броня] - информация за производители на мотоциклетна екипировка и прегледи на определени продукти с наша си уникална система за оценяване по редица показатели.

· [Мото-досие] - статии с историята на различни мотоциклетни марки/производители, проследяващи в хронологичен ред тяхното развитие и принос за мотоциклетизма. Корпоративни профили на някои от най-значимите имена в индустрията.

· [байКултура] - рубрика, засягаща всички аспекти на световната мотоциклетна култура: явления, течения, разсъждения и други теми от по-общ характер.

· [Мототуризъм] - теми, посветени на мотоциклетното туристическо движение. Още пътеписи и описания на маршрути.

» Освен рубриките и новините, в сайта съществуват също разделите Е-борса, Фотомото и Клаксон. 

· [Е-борса] - раздел за публикуване на безплатни обяви и място за среща между купувач и продавач.

· [Фотомото] - както се подразбира това е кътчето в сайта, отделено за Вашите снимки, свързани с двуколесните, подредени по категории и публикувани без нуждата от излишни регистрации. Всеки един ден най-разглежданата снимка става „снимка на деня" за следващия. Това е шансът Ви да се видите на началната ни страница.

· [Клаксон] - трибуна за гласа на читателя. Правилно! Тук с Вашите предложения и гласове ще можете директно да влияете върху бъдещото съдържание на киберсписанието.

» Ако всичко дотук не Ви е достатъчно сме приготвили и възможността да станете съавтори на e-motocafe. Научете повече за нея оттук.

» Пожелавам Ви приятни мигове с e-motocafe.net - киберсписание за света на две колела

 

ГР


Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio