Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Харта на e-motocafe

» Известно ни е, че продажбата на мотоциклет не е никак лесна работа. Същото се отнася за всички останали продукти, свързани с моторите. Ето защо създадохме електронната борса към сайта - за да Ви улесним в намирането на купувач.

· Използването на е-борсата и публикуването на неограничен брой различни, неповтарящи се обяви е напълно безплатно за Вас.

· Ние подпомагаме осъществяването на сделка между купувач и продавач като изискваме прикачването на поне една снимка към всяка обява.

· Даваме възможност на всеки заинтересован от конкретна обява да отправи запитване към обявителя директно през сайта.

· Насърчаваме обявителите да използват кирилица. Отправяме молба и към потенциалните купувачи да водят кореспонденцията си с обявителите на кирилица, когато това става през сайта.

· Всяка грамотно и коректно формулирана обява (Виж Общи условия за публикуване на обява) ще бъде публикувана в сайта след преглед от Администратор, обикновено още на същия ден.

· Употребата на е-борсата е максимално лесна, както за разглеждане, така и за публикуване на Вашите обяви. Възползвайте се от всички възможности, които тя ви предоставя.

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio